--------------------------------------------------------------------------------

Daglichtlampen

Foto's maken zonder flitser, de lamp is heel geschikt om een (klein) onderwerp uit te lichten. Met meerdere lampen volledige controle over de belichting om prachtige foto's te maken (zoek eens op google naar opnametafel, reprotafel, opnametent).
Een zelfbouwproject welke zeer de moeite waard is staat omschreven op dutchfotozone .

Het heldere licht is prettig om bij te werken, lezen, handwerken, tekenen, schilderen etc. De kleurtemperatuur van de lampen komen overeen met in vaktermen bekend begrip "noorderlicht". Het licht dat door een venster valt welke op het noorden gesitueerd ligt, geen felle zon en scherpe schaduwen. Daglichtlampen worden veel gebruikt als het belangrijk is om kleuren en strukturen te beoordelen. Daarom worden de lampen op grote schaal toegepast in de grafische industrie, kantoren, universiteiten, (tand-) artsenpraktijken, kledingwinkels etc.
U kunt op uw werkplek blijven en hoef niet naar buiten te lopen om uw werkstuk te beoordelen.

Verlichting in dierenverblijf, de kleuren van uw dieren komen natuurgetrouw over. Dieren hebben ook daglicht nodig en zullen zich veel prettiger voelen met deze verlichting.

Probeer eens een daglichtlamp als hoofdverlichting van voorwerpen, zoals in een vitrinekast. De kleuren en strukturen van de voorwerpen komen op deze manier het beste tot hun recht.

De daglichtlampen zijn ook geschikt als verlichting tegen de winterblues. Wanneer buiten de zon schijnt, zijn mensen vrolijk.
Dit komt doordat zonlicht de aanmaak van vitamine D in ons lichaam stimuleert. Door een tekort aan zonlicht vergroot de kans op vermoeidheid, lusteloosheid en in het ergste geval in een depressie. Een daglichtlamp is de manier om op kunstmatige wijze het tekort aan zonlicht aan te vullen. In ziekenhuizen past men daglichtlampen toe bij behandeling van winterdepressie.
Naast de positieve effecten van een daglichtlamp op de gezondheid is het licht ook uiterst comfortabel.

De daglichtlampen die wij leveren zitten als lamp in diverse commerciele produkten.

--------------------------------------------------------------------------------

Let op.

De lampen zijn uitverkocht en op dit moment niet meer leverbaar.